The Victoria Wellens Center for the Ozaukee Humane Society is a state-of-the-art animal care facility located next to a busy state highway in Saukville, Wisconsin.
       
     
 The new facility was designed with a prominent grand lobby to attract interest from passing motorists.  Program elements include an adoption center, veterinary clinic, and educational classroom spaces.
       
     
 The multi-purpose grand lobby has saw-tooth light monitors that provide an ethereal quality of natural light – its adjacent interior spaces are visually-linked to the lobby by glass storefront and doors. These connections provide long sightlines to the outside and contribute to visitors’ intuitive wayfinding.
       
     
catstaff.jpg
       
     
lobby4.jpg
       
     
trainingroom.jpg
       
     
cat.jpg
       
     
 The Victoria Wellens Center for the Ozaukee Humane Society is a state-of-the-art animal care facility located next to a busy state highway in Saukville, Wisconsin.
       
     

The Victoria Wellens Center for the Ozaukee Humane Society is a state-of-the-art animal care facility located next to a busy state highway in Saukville, Wisconsin.

 The new facility was designed with a prominent grand lobby to attract interest from passing motorists.  Program elements include an adoption center, veterinary clinic, and educational classroom spaces.
       
     

The new facility was designed with a prominent grand lobby to attract interest from passing motorists.  Program elements include an adoption center, veterinary clinic, and educational classroom spaces.

 The multi-purpose grand lobby has saw-tooth light monitors that provide an ethereal quality of natural light – its adjacent interior spaces are visually-linked to the lobby by glass storefront and doors. These connections provide long sightlines to the outside and contribute to visitors’ intuitive wayfinding.
       
     

The multi-purpose grand lobby has saw-tooth light monitors that provide an ethereal quality of natural light – its adjacent interior spaces are visually-linked to the lobby by glass storefront and doors. These connections provide long sightlines to the outside and contribute to visitors’ intuitive wayfinding.

catstaff.jpg
       
     
lobby4.jpg
       
     
trainingroom.jpg
       
     
cat.jpg